Cherchez à zijn geopend?

zijn geopend
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend!
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend! We zijn opnieuw vertrokken! Na het succes van de voorbije jaren, is het BeGeo congres terug voor een derde editie. Blokkeer alvast 24 april in uw agenda om deel te nemen aan BeGeo 2018 in het prachtige kader van het Square Brussels Meeting Center.
De pronostieken zijn geopend! VIER.
Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend. Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend. Op zondag 26 augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van het cultuurseizoen. Met een infomarkt en gratis optredens op 25 locaties in het centrum van Antwerpen.
De inschrijvingen voor Digital First zijn geopend!
Digital First, de B2B beurs voor professionals uit de digitale wereld, en de beurs Ondernemen, omgedoopt tot Ondernemen 2.0 goes Digital, slaan de handen ineen en creren samen een nieuwe ontmoetingsplek op 17 en 18 oktober eerstkomend. De inschrijvingen daarvoor zijn nu geopend.
18x binnentuinen in Breda die deze zomer zijn geopend InBreda.
Achterin het restaurant bevindt zich een tuin en een serre, waar bij mooi weer het dak kan worden geopend. Sinds 1997 is De Stadstuin geopend aan de Ginnekenweg en momenteel in het bezit van een Bib Gourmand. Het restaurant dankt zijn naam aan de sfeervolle binnentuin die onlangs is vernieuwd.
De stembureaus zijn geopend VTM NIEUWS.
Om 8 uur zijn de stembureaus geopend voor de lokale en provinciale verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er bijzitters die de kiezers helpen met stemmen. In het stembureau in Wilsele Vlaams-Brabant was het al vroeg dag.
Zijn de winkels open op zondag? Ja! Toerisme Oostende.
Home Praktisch Zijn de winkels open op zondag? Zijn de winkels open op zondag? In Oostende shop je wanneer het jou past, zeven dagen op zeven. De meeste winkels in het stadscentrum en in de Torhoutsesteenweg zijn immers ook op zondag open.
Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend!
COFEP gaat internationaal! Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend! Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor Belfair. Standhouders en bezoekers met een oefenfirma/virtueel bedrijf vinden alle info hier. Heb je geen oefenfirma/virtueel bedrijf en wil je graag langskomen als bezoeker?

Contactez nous