Chercher à zijn geopend

zijn geopend
Opleiding tot MOESTUINMEESTER 2018: de inschrijvingen zijn geopend! Good Food Brussel.
De inschrijvingen zijn geopend! U kunt zich inschrijven door het kandidaatsdossier in te vullen en het vóór 3 december 2017 terug te sturen naar het volgende e-mailadres: moestuinmeesters@leefmilieu.brussels. Wenst u meer informatie over het opleidingsprogramma 2018 en het kandidaatsdossier, raadpleeg dan de website van Leefmilieu Brussel.
Kerstweekend: Winkels verlengd open, banken verlengd dicht De Standaard.
Op 31 december zal dat nog iets meer dan drie vierde van de winkels zijn. In de winkels die door het jaar op zon en feestdagen geopend zijn, kan je ook op kerstdag en nieuwjaarsdag terecht. De postkantoren en banken zijn op kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.
Inschrijvingen Informatie aan Zee 2017 zijn geopend FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Inschrijvingen Informatie aan Zee 2017 zijn geopend. Inschrijvingen Informatie aan Zee 2017 zijn geopend. Op 14 en 15 september 2017 organiseert de VVBAD de vijftiende editie van haar tweejaarlijks congres Informatie aan Zee in Oostende. Meer dan 800 archivarissen, bibliothecarissen en informatieprofessionals zakken dan af naar het Casino Kursaal voor meer dan 60 lezingen, workshops en panels.
Deze winkels zijn geopend op zondagen in december!: N60 Oudenaarde.
De pronostieken zijn geopend! VIER.
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend!
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend! We zijn opnieuw vertrokken! Na het succes van de voorbije jaren, is het BeGeo congres terug voor een derde editie. Blokkeer alvast 24 april in uw agenda om deel te nemen aan BeGeo 2018 in het prachtige kader van het Square Brussels Meeting Center.
De inschrijvingen zijn geopend! Internationale Tweedaagse.
De inschrijvingen zijn geopend! Geplaatst op 16 januari 2018 door admin. De inschrijvingen voor de Tweedaagse gaan van start! Ook dit jaar wordt jouw startkaart niet meer opgestuurd. Je kan deze vanaf de vrijdag voor de Tweedaagse komen ophalen in Blankenberge.

Contactez nous