Cherchez à zijn geopend?

zijn geopend
De inschrijvingen voor Digital First zijn geopend!
Digital First, de B2B beurs voor professionals uit de digitale wereld, en de beurs Ondernemen, omgedoopt tot Ondernemen 2.0 goes Digital, slaan de handen ineen en creren samen een nieuwe ontmoetingsplek op 17 en 18 oktober eerstkomend. De inschrijvingen daarvoor zijn nu geopend.
18x binnentuinen in Breda die deze zomer zijn geopend InBreda.
Achterin het restaurant bevindt zich een tuin en een serre, waar bij mooi weer het dak kan worden geopend. Sinds 1997 is De Stadstuin geopend aan de Ginnekenweg en momenteel in het bezit van een Bib Gourmand. Het restaurant dankt zijn naam aan de sfeervolle binnentuin die onlangs is vernieuwd.
De stembureaus zijn geopend VTM NIEUWS.
Om 8 uur zijn de stembureaus geopend voor de lokale en provinciale verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er bijzitters die de kiezers helpen met stemmen. In het stembureau in Wilsele Vlaams-Brabant was het al vroeg dag.
Bankkantoren zijn geopend op 2 mei Febelfin.
Bankkantoren zijn geopend op 2 mei. Bankkantoren zijn geopend op 2 mei. Op vrijdag 2 mei 2014 zullen de Belgische bankkantoren geopend zijn. Enkel op donderdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, zullen de kantoren de deuren sluiten. Febelfin nodigt de bankklanten uit om donderdag de nodige voorzorgen te nemen.
Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend!
COFEP gaat internationaal! Belfair 2019 de inschrijvingen zijn geopend! Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor Belfair. Standhouders en bezoekers met een oefenfirma/virtueel bedrijf vinden alle info hier. Heb je geen oefenfirma/virtueel bedrijf en wil je graag langskomen als bezoeker?
Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! Opleidingsinstituut van de Federale Overheid.
Het federale personeelsstatuut. Home / nieuws / Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! Tweede bijeenkomst van de COP NWOW over Paperless Office: inschrijvingen zijn geopend! De datum voor de tweede bijeenkomst van de Community of Practice New Way of Working ligt vast: dinsdag 16 februari 2016.
Openingstijden Maastricht Bezoek Maastricht. Bezoek Maastricht.
Eerste Kerstdag 2019: woensdag 25 december 2019, winkels gesloten. Tweede Kerstdag 2019: donderdag 26 december 2019, winkels gesloten. Oudjaarsdag 2019: dinsdag 31 december 2019, winkels geopend tot 1700/1800: uur. Nieuwjaarsdag 2020: woensdag 1 januari 2020, winkels gesloten. Deze openingstijden zijn onder voorbehoud.
Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Dok noord.
De blauwe kraan. Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! 15 jul Deze winkels zijn geopend op donderdag 21 juli! Geplaatst op 1610h: in Algemeen door georges. Deze winkels en vrijetijdscentra zijn geopend op donderdag 21 juli op Dok Noord.:

Contactez nous