Chercher à zijn geopend

zijn geopend
24 Uren Karting van Francorchamps 2019: de inschrijvingen zijn geopend Autosportwereld.
24 Uren Karting van Francorchamps 2019: de inschrijvingen zijn geopend. Geplaatst door Willy Bouchez okt 23, 2018 Circuit, Karting 0. Sedert deze mythische wedstrijd opnieuw gelanceerd werd in 2013 kennen de 24 Uren Karting van Francorchamps een succes zonder weerga.
De deuren zijn geopend. Schrijf nu in! hét cvo volwassenenonderwijs Oudenaarde Avelgem Harelbeke Ingelmunster Kruishoutem Ronse Spiere-Helkijn Waregem.
De deuren zijn geopend. Schrijf nu in! Vanaf maandag 18 augustus zijn de secretariaten opnieuw geopend voor inschrijvingen, informatie., Klik hier voor de openingsuren van 18 augustus tot en met 30 augustus. De cursus van je leven vind je in hét CVO!
INSCHRIJVINGEN KROKUS EN PAASVAKANTIE 2018 ZIJN GEOPEND Sportscube vzw.
Dé sportclub voor de allerkleinsten. Dé sportclub voor de allerkleinsten. INSCHRIJVINGEN KROKUS EN PAASVAKANTIE 2018 ZIJN GEOPEND. De inschrijvingen voor de krokus en paasvakantie zowel in Vossem als Neerijse zijn geopend. Aarzel niet te lang want de plaatsen zijn beperkt.
De pronostieken zijn geopend! VIER.
Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed vzw.
Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend. Cultuurmarkt Vlaanderen: de inschrijvingen zijn geopend. Op zondag 26 augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen het startschot van het cultuurseizoen. Met een infomarkt en gratis optredens op 25 locaties in het centrum van Antwerpen.
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend!
BeGeo: de inschrijvingen zijn geopend! We zijn opnieuw vertrokken! Na het succes van de voorbije jaren, is het BeGeo congres terug voor een derde editie. Blokkeer alvast 24 april in uw agenda om deel te nemen aan BeGeo 2018 in het prachtige kader van het Square Brussels Meeting Center.
18x binnentuinen in Breda die deze zomer zijn geopend InBreda.
Achterin het restaurant bevindt zich een tuin en een serre, waar bij mooi weer het dak kan worden geopend. Sinds 1997 is De Stadstuin geopend aan de Ginnekenweg en momenteel in het bezit van een Bib Gourmand. Het restaurant dankt zijn naam aan de sfeervolle binnentuin die onlangs is vernieuwd.
De stembureaus zijn geopend VTM NIEUWS.
Om 8 uur zijn de stembureaus geopend voor de lokale en provinciale verkiezingen. Om alles in goede banen te leiden, zijn er bijzitters die de kiezers helpen met stemmen. In het stembureau in Wilsele Vlaams-Brabant was het al vroeg dag.

Contactez nous